Dj Op Bruiloft Corona- Trouwfeest Dj  thumbnail

Dj Op Bruiloft Corona- Trouwfeest Dj

Published Jun 20, 22
9 min read

DJ Trouwfeest boeken voor uw bruiloft

Een DJ Trouwfeest boeken is niet eenvoudig vooral omdat er heel veel dj's zijn. Je weet niet op voorhand welke dj goed is en zeer ervaren in het draaien van trouwfeesten. ullie bruiloft moet een echte sprookjesbruiloft worden. Je jurk zou zo uit Assepoester kunnen komen en Disneyland is niets vergeleken bij jullie feestlocatie. Nu zoek je alleen nog een betoverend mooie drive-in-show om het plaatje helemaal compleet te maken… Herken je jezelf hierin? Dan is De Trouwfeest DJ de perfecte keuze voor jullie!

Uniek in Vlaanderen en Nederland

Elk feest is uniek en dat begrijpen wij als geen ander. Bij ons krijgt elke klant de aandacht die ze verdienen. Vanaf het kennismakingsgesprek tot de evaluatie, jullie feest staat bij ons centraal. Ons enthousiaste team allround dj’s en geven de zekerheid voor een fantastisch feest. Door de ervaring zorgen zij voor de juiste sfeer en beleving op jullie mooiste avond waar nog lang over gesproken zal worden! Bruiloft DJ inhuren of boeken? Op de mooiste dag van je leven wil je dat alles perfect verloopt. Ook de live muziek. Muziek bepaalt voor een groot deel de sfeer van jouw feestavond. Het is fijn als je vooraf goed contact kunt onderhouden met de DJ voor jouw trouwfeest. Het bespreken van de muziekstijl, het repertoire, speciale verzoeknummers, het openingsdans liedje, noem maar op. Met één van onze wedding DJ's maak je van jouw feest een memorabel moment.

Prijzen Dj Voor Bruiloft- Trouwfeest Dj

En het spelen bij het ontvangst gaf gelijk de goede vibe voor de avond. Ik vond dat jullie de goede balans te pakken hadden tussen lekker aanwezig zijn maar niet te overheersend, zodat mensen nog konden borrelen. Top gedaan dus. Ik zal een bericht plaatsen op facebook - dj boeken bruiloft- Trouwfeest DJ. Hopelijk hadden jullie het ook naar je zin.

Op het bruiloftsfeest van mijn dochter hielden ze pauzes op de door ons gewenste tijden om alle sprekers de kans te geven, begonnen ze weer iets eerder te spelen toen het feest tijdens de laatste pauze wat inzakte en speelden ze enerzijds aanstekelijk voor de dansliefhebbers en anderzijds -precies zoals wij hadden gevraagd- niet te hard voor de mensen die liever een gesprek voerden. bruiloft dj zwolle- Trouwfeest DJ.

Ik kwam er al snel achter dat het lijst met nummers werd die veel herinnering bij mij zelf losmaakte maar het ook een geheel opleverde wat voor anderen totaal niet als feestelijk herkend werd. Gelukkig hebben we Thijs gevonden en ik heb me volledig overgegeven aan zijn muzikale invulling die in belangrijke mate bepalend was voor de uitstekende sfeer en het super gezellige feest.

Caroline Janssen op 22-7-2017Wij bedanken Vera and friends voor de mooie muzikale opluistering van ons bruiloftsfeest, zowel tijdens de ceremonie als daarna tijdens de borrel. Het was heerlijk relaxed! Gr Caroline Janssen, Philippe en Caroline Weber op 8-7-2017Beste Thijs,Wij gaan zeker overal waar het maar kan een review achterlaten na een korte vakantie, want het was meer dan super.

Iedereen vroeg waar ik hen had gevonden en vanaf het eerste tot het laatste nummer stopte men niet met dansen. Ze waren echt helemaal te gek. Genoten, genoten en genoten. Zij weten precies hoe een feest te maken (bruiloft band dj). De zangers vinden we echt geweldig. Professioneel, vriendelijk. Hij kon zelf war Frans.

Dj Bruiloft Groningen- Trouwfeest DjEen groot podium zou je niet misstaan. Jou inbreng heeft er toe bijgedragen dat ons feest zeer geslaagd is! Wij hebben volop genoten! Met vriendelijke groet,Marion van der Heijden, Dirk en Tanja Klok op 7-7-2017Hoi Thijs,De band was geweldig. Prachtige vrouw met een even mooie stem. Allemaal met een lach op hun gezicht.

Lekker een beetje meeswingen, dansen of gewoon luisteren, het kon allemaal. De muziek was nooit opdringerig, maar creëerde een geweldig sfeertje. Leuke kerels bovendien de drie muzikanten, voelden precies aan hoe ze het publiek moesten bespelen. Bij ons zeker voor herhaling vatbaar. Groet, Hans Savalle, Frenk en Joyce Wubben op 24-6-2017Op 24 juni hebben we ons trouwfeest gevierd onder de muzikale "leiding" van Jackbox.

Zang met viool,trompet en (bas)+gitaar onversterkt spelend tussen onze gasten in. In een woord geweldig (bruiloft dj - Trouwfeest DJ). Zowel het enthousiasme die de muzikanten meebrengen, alsmede de juiste stijl en volume van de muziek, maken deze band (ook) tot een ideale partij voor feesten en etentjes, waarbij gesprekken goed mogelijk zijn. Zeker aan te raden als je sfeervolle avond/middag wilt.waren wij 25 jaar getrouwd, en hadden een tuinfeestje voor familie en vrienden. Wij hadden daarvoor de Berkley Brothers ingehuurd voor de muzikale omlijsting. Ik wilde hier toch even vermelden dat wij zeer hebben genoten van hun muziek, en ontzettend hebben gelachen om de heren. Ze zijn een trio wat zeer op elkaar is ingespeeld, pakten alles goed op, en zelfs de tieners waren zeer te spreken over het trio, wat tegenwoordig wel een puntje is qua muziek.

en ik kan ze iedereen aanraden - bruiloft dj etten leur- Trouwfeest DJ.... Toppertjes !!! HEREN BEDANKT !!!!! Rob en Marion Colet​​Alex en Ineke Gaastra op 3-6-2017Dag Thijs, We zijn zeer tevreden over het optreden van Miele op ons feestje vanwege ons veertigjarig huwelijk. Volgens afspraak niet te harde muziek zodat de gasten gezellig konden bijpraten, maar ook met plezier konden luisteren naar de diverse songs waarbij rekening werd gehouden met onze muzikale voorkeur.

Dj Arnhem Bruiloft- Trouwfeest Dj

Echt een aanrader voor een sfeervol feest. Muziekburo/Thijs is prettig attent bij het regelen van de afspraak - wat kost een dj op je bruiloft- Trouwfeest DJ. ​​Alex en Ineke, Aantal sterren:*****Roosmarijn Blaauwboer op 31-5-2017Afgelopen zaterdag 31 mei jl. heeft Troubadour Ricco gespeeld na afloop van de huwelijksceremonie en tijdens de receptie en het was geweldig. Wij hebben genoten van de muziek en de sfeer was enorm gezellig en op een heel prettige manier aanwezig, we zijn zeer tevreden.

We kwamen ze tegen bij het kampvuur, in een kleine familiekring en zelfs zingend met maar twee bruiloftsgasten. Geweldig! Tessa Brandsema op 20-5-2017Op zaterdag 20 mei zijn wij getrouwd. Wij hebben een fantastische dag gehad. 'S Middags tijdens de receptie werd het feest compleet gemaakt door The Berkley Brothers. De heren hebben een forse bijdrage geleverd aan het heerlijke en relaxte sfeertje op onze bruiloft.

Wouter en Tessa, TMC Nederland op 18-5-2017Voor een congres over technische software waren we last minute op zoek naar een achtergrondbandje. Er werd met ons meegedacht en zeer snel kwamen er leuke suggesties. De drie mannen van Latinos Amigos brachten een gezellige sfeer tijdens het afsluitende diner. Deze groep is ook prima in te zetten voor een groter evenement waar ze er zeker een feestje van kunnen maken.

Ook zorgde hij voor geluid e. d. steeds als iemand een speech wilde geven. Verder was het geluid en de belichting fantastisch. Kortom: een perfect feest tot en met de laatste dans! Ook wat betreft de kosten vonden we het uiterst redelijk! Helemaal in vergelijking met andere offertes die we kregen.

Thijs is een talentvolle muzikant die perfect in staat is om de muzikale invulling te verzorgen op zo'n belangrijke avond. Hij is een ontzettend fijn persoon om mee te werken. Hij heeft steeds goed naar onze wensen geluisterd en is zeer geduldig met ons geweest. De muziek op onze bruiloft was heel belangrijk voor ons en we wilden dat het perfect was.

Bruiloft Dj - Trouwfeest Dj

Dat was waanzinnig, iedereen kwam in beweging! De rest van de avond trad Thijs op als DJ en wisselde hij steeds (op ons verzoek) dance, pop en latin met elkaar af - dj feest. Op ons huwelijk trad ook een buikdanseres op en alle muziek daarvoor regelde Thijs. Ook zorgde hij voor geluid e.

steeds als iemand een speech wilde geven. Verder was het geluid en de belichting fantastisch. Kortom: een perfect feest tot en met de laatste dans! Ook wat betreft de kosten vonden we het uiterst redelijk! Helemaal in vergelijking met andere offertes die we kregen. We zijn Thijs daar erg dankbaar voor! Vanaf het eerste moment wisten we dat we niet te maken hadden met 'iemand die plaatjes draait'.

Hij is een ontzettend fijn persoon om mee te werken. Hij heeft steeds goed naar onze wensen geluisterd en is zeer geduldig met ons geweest. De muziek op onze bruiloft was heel belangrijk voor ons en we wilden dat het perfect was. Daarom hebben we best wel veel druk bij Thijs neergelegd.

Van veel gasten vernomen dat ze jullie, en jullie muziekzang geweldig vonden. Niet te hard, precies goed, ze vonden het fijn dat ze van jullie muziek en van elkaar konden blijven genieten, het verstoorde elkaar niet. Vaak is dat wel anders en overheerst de muziek, het was helemaal goed zo (dj bruiloft wierden).

Inmiddels hebben een aantal mensen naar jullie gevraagd, ik heb ze doorverwezen naar jullie site: muziekburo. nl. Hoop jullie nog eens tegen te komen, en nog een keer te kunnen genieten van jullie mooie muziek en zang. Bedankt, vriendelijke groeten Kitty Berndsen. Thijs: ik geef 5 sterren voor Sunny-up. Ineke Voorn op 31-1-2017Hallo Thijs,Ik vond het optreden fantastisch, goeie muziek, goeie sfeer, jullie zagen er top uit, het tussen de gasten begeven en aan het begin in de hal staan vond ik heel geweldig.

Dj Arnhem Bruiloft- Trouwfeest Dj

Ook de kinderen waren vol lof, al met al een reuze succes en ik /wij zullen jullie zeker aanbevelen bij anderen. Super bedankt dat mede door jullie de avond en groot succes is geworden! Hartelijke groet,Ineke Voorn, Gispen Design op 16-12-2016Beste Thijs,Wij hebben gistermiddag tijdens onze kerstborrel enorm genoten van de muzikale omlijsting van ons feestje.

Jullie hebben geweldig mooie muziek gemaakt tijdens onze ceremonie en ook maakte jullie muziek het buiten tijdens de borrel helemaal compleet. Het was een relaxed, gezellig sfeertje. Precies zoals we het wilden. Hieronder een (niet door de fotograaf) gemaakte foto van tijdens de ceremonie. Hartstikke bedankt! Beste Thijs,Bedankt voor het snelle en toegankelijke contact.

Fijn! Bedankt! Groeten Frank en Fiet Paula en Piet Donkers op 15-9-2016Hallo Thijs, We zitten nog een beetje na te genieten van de bruiloft van gisteren. Het was voor ons een geslaagde dag, schitterend weer, leuke gasten en een goede muzikant. Jackbox bracht wat we hadden gehoopt. Hij is een goede muzikant, die niet zichzelf maar de muziek belangrijk liet zijn.Een zoektochtje op internet bracht mij bij Vera & Friends en de eerste contacten gaven direct de gemoedelijke sfeer waar ik zo naar op zoek was - bruiloft dj kosten- Trouwfeest DJ. Tijdens de avond bleek al snel dat we op het juiste paard gewed hadden. Een nummer als the girl from Ipanema (rond de Olympische Spelen 2016 in Rio de Janeiro wel 1000 keer gehoord) heb ik nog nooit zo sexy horen spelen.

Toen in de loop van de avond er behoefte kwam aan wat meer dansmuziek, voelde de band dat uitstekend aan, of misschien initieerden ze dat moment wel en is er de laatste anderhalf uur van het feest nog uitvoerig gedanst. Vera is een zangeres die geen noot mist en als front -vrouwe een uitstekend contact heeft met de gasten.

Bruiloft Zonder Dj- Trouwfeest Dj

Wie heeft er geen hekel aan die bruiloftsfeesten waar de muziek zo hard staat dat elk gesprek onmogelijk is, nou die mensen zouden eens moeten nadenken over het inhuren van een kwintet Vera & Friends, omdat deze een sfeer weten neer te zetten die perfect is - dj bedrijfsfeest. Al onze gasten hebben de band fantastisch gevonden en het is onbegrijpelijk dat Vera & Friends niet vaker worden geboekt. dj friesland bruiloft.

Fijne muziek en heel aardige muzikanten. We waren erg blij met Amigos Latino's. Wij zullen zeker weer gebruik maken van jouw buro in de toekomst als we weer wat te vieren hebben. Er waren ook vrienden van ons die dat ook zullen doen. Groetjes,John en Annette, Petra en Roel op 20-8-2016Ha Thijs,Alles is ZEKER naar wens verlopen! We hebben echt een waanzinnige bruiloft gehad.

Fijne mensen, lekker eten en drinken en natuurlijk super muzikanten die de sfeer nog even onderstrepen. Potverdikkie wat een heerlijkheid :-D! Tijdens de borrel mingelden ze ook lekker overal een beetje tussendoor, interactief met de gasten, super leuk. dj bruiloft limburg- Trouwfeest DJ. Zelfs poesjemauw en hondjeblaf gespeeld op verzoek van mijn nichtje die bij mij op schoot zat in de zon.

Kies de juiste dj voor uw bruiloft

Bruiloft feestjes zijn awesome! Oma staat op de dansvloer met de bruidegom, en zelfs je tante waagt een dansje… Maar om het zo leuk te krijgen is er wel iets dat je nodig hebt: een goede bruiloft DJ. En die ga je met deze tips zeker weten vinden! p? Je hebt al gekozen voor een DJ in plaats van een band. De vraag is nu hoe je een bruiloft DJ kiest die jullie evenement zal verbeteren (en niet zijn eigen imago). Voor de meeste verloofde koppels is entertainment de #1 factor in het bepalen van het succes van hun evenement, dus dit is geen beslissing die lichtvaardig genomen moet worden. En het kiezen van de juiste DJ voor je bruiloft gaat over veel meer dan alleen de prijs.

HOE KIES JE EEN DJ VOOR JE BRUILOFT?

Als het op DJ’s voor bruiloften aankomt, zul je altijd wel iemand kunnen vinden die bereid is om de klus voor een zacht prijsje te klaren. Maar wat voor kwaliteit krijg je dan? Dit is je bruiloft! Je hebt maar één kans om het goed te doen. Bij Discobar-verhuur.be hebben we ons hele bedrijf gebouwd op de geweldige feedback van onze klanten (namelijk dat we rocken!). We willen dat elk bruidspaar een prachtige bruiloftservaring beleeft waar ze met liefde en opwinding op kunnen terugkijken. Dus hier zijn onze top tips voor het kiezen van een bruiloft DJ

Latest Posts

Feest Zutphen

Published May 18, 24
4 min read

Feest Organiseren Checklist

Published May 15, 24
7 min read

Texel Feest Agenda

Published May 06, 24
7 min read